Arhiva

Kušić promet i brend Centaur sponzor seniorske jahačice u preponskom jahanju Vernalis Dokuzović

kusic-promet sponzor vernalis dokuzovic 2015

Uz sponzorsku podršku brenda Centaur za postizanje vrhunskih rezultata, u timskom duhu jahačici Vernalis Dokuzović, želimo puno uspjeha u preponskom jahanju - najpopularnijoj disciplini konjičkog sporta!

Vernalis Dokuzović, seniorska jahačica, članica reprezentacije i članica konjičkog klub Karoca

Datum rođenja: 08.05.1980.

S velikim uspjehom sudjeluje na internacionalnim i nacionalnim natjecanjima u preponskom jahanju gdje osvaja nizom pobjeda i zapaženih rezultata.

Značajniji rezultati:

Državna natjecanja:

  • 5. mjesto 2005. g. na DP u kategoriji seniora
  • Brončana medalja 2006. g. na DP u kategoriji seniora 2 puta
  • 3. mjesto na Državnom prvenstvu 2007. godine
  • 3. mjesto na Državnom prvenstvu 2008. godine
  • 5. mjesto na Prvenstvu Zagreba 2009. godine
  • 1. mjesto u ekipnoj konkurenciji na BEC Zagreb 2011.godine
  • Zlatna medalja dva puta - ekipno DP
  • Srebrna medalja - ekipno DP u kategoriji seniora.
  • Brončana medalja 2006.g. na DP u kategoriji seniora 2 puta
  • Zlatna medalja 2014. na DP-u za mlade konje u kategoriji konja starih sedam godina
  • Srebrna medalja i ekipno zlato 2015. g. na DP-u u kategoriji amazonki

Međunarodna natjecanja:

  • Natjecale reprezentacije na Mediteranskim igrama 2009.g.
  • Ekipno zlatna medalja 2012.g u kategoriji amazonke, Balkansko prvenstvo održano u Zagrebu
  • Kup Nacija u Lipici, Bratislavi i Zagrebu.

Centaur hrana za konje

centaur2015hr

Sve informacije o Centaur konceptu ishrane konja možete naći na www.centaur.hr

esif

 

hamag

eu

Pretraživanje

Certifikati

ISO 9001-2015

  • iso kusicOd 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

  • haccp kusicHACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.