Novosti
NUTRITIVNI I ZDRAVSTVENI UČINAK DODATKA ŽIVE KULTURE KVASCA U HRANIDBI KONJA
U današnje vrijeme, žive kulture kvasaca sve se češće primjenjuju i u hranidbi konja, a njihov probiotički karakter pozitivno se odražava na stanje korisne mikroflore crijeva uz istodoban inhibirajući učinak na patogene mikroorganizme (E coli i Streptococcus), što rezultira većim stupnjem iskorištenja hranjivih tvari hrane tijekom procesa probave i boljim općim zdravstvenim stanjem konja.
Stožer nastavlja s obnovom stočnog fonda i revitalizacijom stočarstva na potresom stradalom području
Državni tajnik Tugomir Majdak zahvalio je tvrtki Kušić promet d.o.o. iz Sv. Ivan Zelina na donaciji 2 tone smjese za priplodne nazimice koje se uzgajaju i hrane na OPG Lamza u Svračici, a donirane su od strane Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije.
Više informacija saznajte ovdje.