Kuškovit za piliće 2% ROSS 308 (starter)

Dopunska mineralna mješavina za tov pilića

Sastav: natrij-klorid, monokalcij-fosfat, DL-metionin (3.1.1), L-lizin (3.2.3), magnezij-oksid.

Analitički sastav: Kalcij 4,6%, Fosfor 3%, Natrij 9,1%, Magnezij 1,25%, Metionin 9,4%, Lizin 5,6%.

Dodaci hrani za životinje u 1kg Kuškovita za piliće 2% ROSS 308 (starter):

Nutritivni dodaci: Vit.A 600.000 i.j., Vit.D3 250.000 i.j., Vit.E 4.000 mg, Vit.K3 162 mg, Vit.B1 150 mg, Vit.B2 400 mg, Vit.B6 200 mg, Vit.B12 750 mcg, Niacin 3.250 mg, Pantotenska kiselina 1000 mg, Folna kiselina 100 mg, Biotin 11 mg, Kolin klorid 79.500 mg, Željezo 1050 mg, Jod 70 mg, Bakar 800 mg, Mangan 5.850 mg, Cink 5.437 mg, Selen 15 mg.

Osjetilni dodaci: Boja za kožu 200 mg.

Zootehnički dodaci: Optiphos 5000 CT (6-fitaza, 4a16, EC-3.1.3.26) 12.500 OTU.
Probio P500 (4b1841, Enterococcus faecium DSM 7134) 10x109 CFU.

Kokcidiostatik: Coxidin-αBE 2280 (51701, monensin natrij) 5.000 mg

Uputa o korištenju: Kuškovit za piliće 2% Ross 308 (starter) namijenjen je izradi potpunih početnih krmnih smjesa za piliće u tovu genetike Ross 308.
Dodaje se u količini od 2% odnosno 20 kg Kuškovita na 1.000 kg potpune krmne smjese za piliće.

UPOZORENJE!: Ova dopunska vitaminsko-mineralna mješavina sadrži kokcidiostatik. Krmna smjesa izrađena s ovim Kuškovitom ne smije se koristiti za hranidbu pilića ako se provodi terapija tiamulinom, ne smije se koristiti za ishranu purića, niti smije biti dostupna konjima. Hranidba krmnom smjesom napravljenom s ovim Kuškovitom mora biti prekinuta najmanje 3 dana prije klanja.
Prije upotrebe najbolje se posavjetovati s veterinarom.

Čuvanje: na suhu, zračnu, tamnu i hladnu mjestu.

brojler

Pretraživanje

Certifikati

ISO 9001-2015

iso kusic

  • Od 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

haccp kusic

  • HACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.