Novosti

Novosti

31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

31 jesenski medunarodni bjelovarski sajam 01

Poštovani kupci i poslovni partneri!

31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se na Sajamskom prostoru GUDOVAC pored grada Bjelovara od 13. - 15.09.2024. godine.

Pozivamo Vas da nas posjetite na našem izložbenom prostoru HALA br. 2, ŠTAND BR. 3 (desno)!

Radujemo se Vašem dolasku!

Program krmiva 2022. - XXVII. međunarodno savjetovanje

2022 04 13 Krmiva

NUTRITIVNI I ZDRAVSTVENI UČINAK DODATKA ŽIVE KULTURE KVASCA U HRANIDBI KONJA

U današnje vrijeme, žive kulture kvasaca sve se češće primjenjuju i u hranidbi konja, a njihov probiotički karakter pozitivno se odražava na stanje korisne mikroflore crijeva uz istodoban inhibirajući učinak na patogene mikroorganizme (E coli i Streptococcus), što rezultira većim stupnjem iskorištenja hranjivih tvari hrane tijekom procesa probave i boljim općim zdravstvenim stanjem konja.

Stožer nastavlja s obnovom stočnog fonda i revitalizacijom stočarstva na potresom stradalom području

donacija 4

Državni tajnik Tugomir Majdak zahvalio je tvrtki Kušić promet d.o.o. iz Sv. Ivan Zelina na donaciji 2 tone smjese za priplodne nazimice koje se uzgajaju i hrane na OPG Lamza u Svračici, a donirane su od strane Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije.

Više informacija saznajte ovdje.

NOVO: Canivau® - linija proizvoda za pse

logo kusic promet canivau

Nova linija proizvoda iz naše proizvodnje: Canivau®
Saznajte više...

Više od 30 godina s Vama

vise od 30 godina

HR Sufinancira EU

HAMAG Bicro logo

Centaur hrana za konje

centaur2015hr

Sve informacije o Centaur konceptu ishrane konja možete naći na www.centaur.hr

eu esif

Pretraživanje

Certifikati

ISO 9001-2015

  • iso kusicOd 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

  • haccp kusicHACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.