Kuškoviti za piliće

Kuškovit za piliće 5% ROSS 308 (grower) + kok.

Dopunska mineralna mješavina za tov pilića

Sastav: kalcij-karbonat, monokalcij-fosfat, pšenične posije, natrij-klorid, natrij-bikarbonat, DL-metionin, L-lizin (3.2.3), magnezij-oksid.

Analitički sastav: Kalcij 15%, Fosfor 5%, Natrij 3,5%, Magnezij 0,5%, Metionin 4%, Lizin 2,5%.

Dodaci hrani za životinje u 1kg Kuškovita za piliće 5% ROSS 308 (grower):

Nutritivni dodaci: Vit. A 200.000 i.j., Vit.D3 90.000 i.j., Vit.E 1.300 mg, Vit.K3 60 mg, Vit.B1 50 mg, Vit.B2 128 mg, Vit.B6 60 mg, Vit.B12 300 mcg, Niacin 1.200 mg, Pantotenska kiselina 360 mg, Folna kiselina 40 mg, Biotin 3,6 mg, Kolin klorid 30.000 mg, Željezo 402 mg, Jod 28 mg, Bakar 320 mg, Mangan 2.340 mg, Cink 2.197 mg, Selen 6 mg. Osjetilni dodaci: Boja za kožu (Lutein) 80 mg.

Zootehnički dodaci: Optiphos plus 5000 G 10.000 FTU. Probio P500 (Enterococcus faecium DSM) 4x109 CFU.

Kokcidiostatik: Coxidin-αBE 2280 2.000 mg.

Uputa o korištenju: Kuškovit za piliće 5% Ross 308 (grower) namijenjen je izradi potpunih krmnih smjesa za piliće u tovu genetike Ross 308. Dodaje se u količini od 5% odnosno 50 kg Kuškovita na 1.000 kg potpune krmne smjese za piliće.

UPOZORENJE!: Ova dopunska vitaminsko-mineralna mješavina sadrži kokcidiostatik. Krmna smjesa izrađena s ovim Kuškovitom ne smije se koristiti za hranidbu pilića ako se provodi terapija tiamulinom, ne smije se koristiti za ishranu purića, niti smije biti dostupna konjima. Hranidba krmnom smjesom napravljenom s ovim Kuškovitom mora biti prekinuta najmanje 3 dana prije klanja. Prije upotrebe najbolje se posavjetovati s veterinarom.

Čuvanje: na suhu, zračnu, tamnu i hladnu mjestu.

Država podrijetla: Republika Hrvatska

(Rok trajanja: 6 (šest) mjeseci od datuma proizvodnje)

Pretraživanje

brojler

Certifikati

ISO 9001-2015

  • iso kusicOd 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

  • haccp kusicHACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.