Kuškoviti za piliće

Kuškovit za piliće 4% kok. + fit. + MY

Dopunska mineralna mješavina za tov pilića

Sastav: monokalcij-fosfat, kalcij-karbonat, L-lizin (3.2.3), DL-metionin , natrij-bikarbonat, natrij-klorid, L-treonin (3.3.1).

Analitički sastav: Kalcij 18%, Fosfor 8,4%, Natrij 3,2%, Metionin 5,5%, Lizin 5,5%, Treonin 1,5%.
Dodaci hrani za životinje u 1kg Kuškovita za piliće 4% BK + fitaza dodano je:

Nutritivni dodaci: Vit. A 300.000 i.j., Vit.D3 100.000 i.j., Vit.E 1.650 mg, Vit.K3 75 mg, Vit.B1 60 mg, Vit.B2 160 mg, Vit.B6 100 mg, Vit.B12 1.000 mcg, Vit. C 400 mg, Niacin 1.450 mg, Pantotenska kiselina 400 mg, Folna kiselina 50 mg, Biotin 4 mg, Kolin klorid 10.000 mg, Željezo 1.200 mg, Jod 21,5 mg, Bakar 300 mg, Mangan 2.000 mg, 1.950 mg, Selen 11,5 mg.

Tehnološki dodaci: Antioksidant (BHT), (Propyl Gallate) 2.500 mg, Klinofeed 25g.

Zootehnički dodaci: Optiphos plus 5000 G  12.500 FTU.

Kokcidiostatik: Coxidin – α BE 2280  2.500 mg.

UPOZORENJE!: Ovaj Kuškovit sadržava kokcidiostatik. Krmne smjese izrađene s ovim Kuškovitom ne smiju biti dostupne konjima, niti pilićima ako se njihova terapija provodi tiamulinom. Hranidba pilića krmnom smjesom izrađenom s ovim Kuškovitom mora biti prekinuta najmanje 1 dan prije klanja kolika je i najniža karenca. Prije upotrebe najbolje se posavjetovati s veterinarom.

Uputa o korištenju: Kuškovit za piliće 4% BK + fitaza namijenjen je izradi potpunih krmnih smjesa za piliće u tovu. Dodaje se u količini od 4% odnosno 40 kg Kuškovita na 1.000 kg potpune krmne smjese za piliće.

Čuvanje: na suhu, zračnu, tamnu i hladnu mjestu.

Država podrijetla: Republika Hrvatska

(Rok trajanja: 6 (šest) mjeseci od datuma proizvodnje)

Pretraživanje

brojler

Certifikati

ISO 9001-2015

  • iso kusicOd 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

  • haccp kusicHACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.