Kuškovit za piliće 2,5% + Coxidin

Dopunska mineralna mješavina za tov pilića

Sastav: kalcij-karbonat, monokalcij-fosfat, pšenične posije, natrij-bikarbonat, natrij-klorid, DL-metionin (3.1.1).

Analitički sastav: Kalcij 19%, Fosfor 3,5%, Natrij 4%, Metionin 2%.

Dodaci hrani za životinje u 1kg Kuškovita za piliće 2,5% + Elancoban:

Nutritivni dodaci: Vit.A (E 672) 540.000 i.j., Vit.D3 (E 671) 80.000 i.j., Vit.E (E 3a700, DL-α tokoferol acetat) 1.250 mg, Vit.K3 100 mg, Vit.B1 40 mg, Vit.B2 195 mg, Vit.B6 (3a831) 80 mg, Vit.B12 600 mcg, Vit.C (E 300) 600 mg, Niacin 1.650 mg, Pantotenska kiselina 485 mg Folna kiselina 20 mg, Biotin 4 mg, Kolin klorid 20.000 mg, Željezo (E 1, FeSO4xH2O) 1.450 mg, Jod (E 2, KJ) 30 mg, Bakar (E 4, CuSO4x5H2O) 165 mg, Mangan (E 5, MnO) 3.000 mg, Cink (E 6, ZnO) 2.150 mg, Selen (E 8, Na2SeO3) 6 mg.

Tehnološki dodaci: Antioksidant (BHA, E 320), (EQ, E 324) 2.000 mg.

Zootehnički dodaci: Fitaza 5000 CT (6-fitaza, 4a16, EC-3.1.3.26) 25.000 OTU,

Kokcidiostatik: Coxidin – α BE 2280 (51701, monensin natrij) 4.000 mg.

Uputa o korištenju: Kuškovit za piliće 2,5% + Coxidin namijenjen je izradi potpunih krmnih smjesa za piliće u tovu. Dodaje se u količini od 2,5% odnosno 25 kg Kuškovita na 1.000 kg potpune krmne smjese za piliće.

UPOZORENJE!: Ova dopunska vitaminsko-mineralna mješavina sadrži kokcidiostatik. Krmne smjese izrađene s ovim Kuškovitom ne smiju biti dostupne konjima, niti pilićima ako se njihova terapija provodi tiamulinom. Hranidba krmnom smjesom napravljenom s ovim Kuškovitom mora biti prekinuta najmanje 1 dan prije klanja. Prije upotrebe najbolje se posavjetovati s veterinarom.

Čuvanje: na suhu, zračnu, tamnu i hladnu mjestu.

brojler

Pretraživanje

Certifikati

ISO 9001-2015

iso kusic

  • Od 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

haccp kusic

  • HACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.