Kuškoviti za puriće

Kuškovit za puriće 5% + kok.

Dopunska mineralna mješavina za tov purića.

Sastav: pšenične posije, kalcij-karbonat, monokalcij-fosfat, DL-metionin, L-lizin (3.2.3), natrij-bikarbonat, natrij-klorid.

Analitički sastav: Kalcij 19%, Fosfor 3,4%, Natrij 2.1%, Metionin 2,5%, Lizin 2,4%.
Dodaci hrani za životinje u 1kg Kuškovita za puriće 5% + Coxidin dodano je:

Nutritivni dodaci: Vit. A 270.000 i.j., Vit.D3 60.000 i.j., Vit.E 600 mg, Vit.K3 45 mg, Vit.B1 60 mg, Vit.B2 160 mg, Vit.B6 80 mg, Vit.B12 400 mcg, Niacin 1.400 mg, Pantotenska kiselina 400 mg, Folna kiselina 20 mg, Biotin 4 mg, Kolin klorid 30.000 mg, Željezo 1.200 mg, Jod 20 mg, Bakar 250 mg, Mangan 1.850 mg, Cink 1.500 mg, Selen 6 mg.

Tehnološki dodaci: Antioksidant (BHT), (Propyl Gallate) 2.000 mg.

Zootehnički dodaci: Optiphos plus 5000 G 10.000 FTU.

Kokcidiostatik: Coxidin – α BE 2.000 mg.

Uputa o korištenju: Kuškovit za puriće 5% + Coxidin namijenjen je izradi potpunih krmnih smjesa za puriće u tovu. Dodaje se u količini od 5% odnosno 50 kg Kuškovita na 1.000 kg potpune krmne smjese za puriće.

UPOZORENJE!: Ovaj Kuškovit sadržava kokcidiostatik. Krmne smjese izrađene s ovim Kuškovitom ne smiju biti dostupne konjima, niti purićima ako se njihova terapija provodi tiamulinom. Hranidba purića krmnom smjesom izrađenom s ovim Kuškovitom mora biti prekinuta najmanje 1 dan prije klanja kolika je i najniža karenca. Prije upotrebe najbolje se posavjetovati s veterinarom.

Čuvanje: na suhu, zračnu, tamnu i hladnu mjestu.

Država podrijetla: Republika Hrvatska

(Rok trajanja: 6 (šest) mjeseci od datuma proizvodnje)

Pretraživanje

brojler

Certifikati

ISO 9001-2015

  • iso kusicOd 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

  • haccp kusicHACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.