Kuškoviti za piliće

Kuškovit za piliće 5% + kok. + fit.

Dopunska mineralna mješavina za tov pilića

Sastav: kalcij-karbonat, pšenične posije, kalcij-natrij-fosfat, DL-metionin, natrij-klorid, natrij-bikarbonat, L-lizin (3.2.1).

Analitički sastav: Kalcij 18%, Fosfor 1,75%, Natrij 2,5%, Metionin 1%, Lizin 2,4%.
Dodaci hrani za životinje u 1kg Kuškovita za piliće 5% + Coxidin + f dodano je:

Nutritivni dodaci: Vit. A 270.000 i.j., Vit.D3 40.000 i.j., Vit.E 600 mg, Vit.K3 50 mg, Vit.B1 20 mg, Vit.B2 95 mg, Vit.B6 40 mg, Vit.B12 300 mcg, Vit. C 300 mg, Niacin 800 mg, Pantotenska kiselina 245 mg, Folna kiselina 10 mg, Biotin 2 mg, Kolin klorid 10.000 mg, Željezo 725 mg, Jod 15 mg, Bakar 80 mg, Mangan 1.500 mg, Cink 1.000 mg, Selen 3 mg.

Tehnološki dodaci: Antioksidant (BHT), (Propyl Gallate) 1.000 mg, Klinofeed 40g.

Zootehnički dodaci: Optiphos 5000 CT  10.000 OTU, Probio P500 (Enterococcus faecium DSM) 5x109 CFU.

Kokcidiostatik: Coxidin – α BE 2280 2.000 mg.

Uputa o korištenju: Kuškovit za piliće 5% + Coxidin namijenjen je izradi potpunih krmnih smjesa za piliće u tovu. Dodaje se u količini od 5% odnosno 50 kg Kuškovita na 1.000 kg potpune krmne smjese za piliće.

UPOZORENJE!: Ovaj Kuškovit sadržava kokcidiostatik. Krmne smjese izrađene s ovim Kuškovitom ne smiju biti dostupne konjima, niti pilićima ako se njihova terapija provodi tiamulinom. Hranidba pilića krmnom smjesom izrađenom s ovim Kuškovitom mora biti prekinuta najmanje 1 dan prije klanja kolika je i najniža karenca. Prije upotrebe najbolje se posavjetovati s veterinarom.

Čuvanje: na suhu, zračnu, tamnu i hladnu mjestu.

Država podrijetla: Republika Hrvatska

(Rok trajanja: 6 (šest) mjeseci od datuma proizvodnje)

Pretraživanje

brojler

Certifikati

ISO 9001-2015

  • iso kusicOd 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

  • haccp kusicHACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.