Kuškoviti za piliće

Kuškovit za piliće 2% ROSS 308 (finišer)

Dopunska mineralna mješavina za tov pilića

Sastav:natrij-klorid, monokalcij-fosfat, kalcij-karbonat, DL-metionin, L-lizin (3.2.3), magnezij-oksid, stočno brašno.

Analitički sastav: Kalcij 8,5%, Fosfor 3%, Natrij 7,6%, Magnezij 1,25%, Metionin 5,9%, Lizin 4,4%.

Dodaci hrani za životinje u 1kg Kuškovita za piliće 2% ROSS 308 (finišer):

Nutritivni dodaci: Vit. A 450.000 i.j., Vit.D3 200.000 i.j., Vit. E 2.750 mg, Vit.K3 112 mg, Vit.B1 100 mg, Vit.B2 260 mg, Vit.B6 100 mg, Vit.B12 500 mcg, Niacin 2.250 mg, Pantotenska kiselina 750 mg, Folna kiselina 75 mg, Biotin 7,5 mg, Kolin klorid  69.000 mg, Željezo 1000 mg, Jod 70 mg, Bakar 800 mg, Mangan 5.850 mg, Cink 5.500 mg, Selen 15 mg.

Osjetilni dodaci: Boja za kožu (Lutein) 200 mg.

Zootehnički dodaci: Optiphos plus 5000 G 25.000 FTU. Probio P500 (Enterococcus faecium DSM  10x109 CFU.

Kokcidiostatik: Coxidin-αBE 2280 5.000 mg

Uputa o korištenju: Kuškovit za piliće 2% Ross 308 (finišer) namijenjen je izradi potpunih početnih krmnih smjesa za piliće u tovu genetike Ross 308. Dodaje se u količini od 2% odnosno 20 kg Kuškovita na 1.000 kg potpune krmne smjese za piliće.

UPOZORENJE!: Ova dopunska vitaminsko-mineralna mješavina sadrži kokcidiostatik. Krmna smjesa izrađena s ovim Kuškovitom ne smije se koristiti za hranidbu pilića ako se provodi terapija tiamulinom, ne smije se koristiti za ishranu purića, niti smije biti dostupna konjima. Hranidba krmnom smjesom napravljenom s ovim Kuškovitom mora biti prekinuta najmanje 3 dana prije klanja. Prije upotrebe najbolje se posavjetovati s veterinarom.

Čuvanje: na suhu, zračnu, tamnu i hladnu mjestu.

Država podrijetla: Republika Hrvatska

(Rok trajanja: 6 (šest) mjeseci od datuma proizvodnje)

Pretraživanje

brojler

Certifikati

ISO 9001-2015

  • iso kusicOd 24.05.2017. tvrtka "Kušić promet" ima sistem kvalitete proizvodnje ustrojen prema ISO 9001-2015 certifikatu.
  • Više o ISO-u možete saznati ovdje http://www.iso.org/.

HACCP

  • haccp kusicHACCP - Hazard Analysis Critical Control Point
  • Sustav upravljanja sigurnošću prehrambenih proizvoda predstavlja sustavan pristup sprječavanju ili najvećem mogućem smanjenju rizika u prehrani.